PE_Logo_F&C_Light_Grey

Om Mig

Om Mig

Min vision

Jeg arbejder med virksomheder og mennesker, som ønsker at udvikle sig. Min vision er at bidrage til bæredygtig ledelse og udvikling, hvor jeg i fællesskab med mine kunder fokuserer på at balancere resultater og arbejdsglæde.


Gennem de seneste 15 år har jeg arbejdet med ledelse og digital forretningsudvikling på direktørniveau. Jeg har bred ledererfaring fra forskellige organisationer, senest fra den finansielle sektor, og jeg kender til de udfordringer, som man møder som leder, når man går forrest og navigerer i større organisationer.


Jeg er stærkt motiveret af den menneskelige udvikling i min lederrolle og i mit arbejde som coach & rådgiver. Jeg trækker på en solid forretningsmæssig baggrund kombineret med en stærk intuition og empati.

   

Jeg har kontor i Lyngby ved Dyrehaven


image
Min Baggrund


Jeg er uddannet med en kandidatgrad i Statskundskab fra Københavns Universitet i 2003 og har siden haft en række lederroller inden for b.la. den finansielle verden. Sideløbende har jeg uddannet mig i en coachende og rådgivende retning. I arbejdet med mine kunder trækker jeg både på min erfaring som leder og som certificeret coach inden for life- & business, personlighedstyper, projektledelse og forandringsledelse.

·         Leder på afdelingschef- og direktørniveau i ATP, Totalkredit og Nykredit.

 

·         Certificeret life- og businesscoach hos Sofia Manning/ ICF godkendt (International Coach Federation)

 

·         Certificeret MBTI®, The Myers-Briggs Type Indicator®, som er verdens mest udbredte personlighedsværktøj og som har været brugt over hele verden i mere end 70 år.

   

·         Certificeret ADKAR Forandringsledelse

 

·         Certificeret PRINCE 2 practioner (projektledelse), SAFe (agile metode) & MSP (Managing Succesful Programmes)

 

·         Lederuddannelser fra London Business School og INSEAD

   

·         Kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet

Min Baggrund


Jeg er uddannet med en kandidatgrad i Statskundskab fra Københavns Universitet i 2003 og har siden haft en række lederroller inden for b.la. den finansielle verden. Sideløbende har jeg uddannet mig i en coachende og rådgivende retning. I arbejdet med mine kunder trækker jeg både på min erfaring som leder og som certificeret coach inden for life- & business, personlighedstyper, projektledelse og forandringsledelse.

·         Leder på direktørniveau i Finansministeriet, ATP, Totalkredit og Nykredit.

 

·         Certificeret life- og businesscoach hos Sofia Manning/ ICF godkendt (International Coach Federation)

 

·         Certificeret MBTI®, The Myers-Briggs Type Indicator®, som er verdens mest udbredte personlighedsværktøj og som har været brugt over hele verden i mere end 70 år.

   

·         Certificeret ADKAR Forandringsledelse

 

·         Certificeret PRINCE 2 practioner (projektledelse), SAFe (agile metode) & MSP (Managing Succesful Programmes)

 

·         Lederuddannelser fra London Business School og INSEAD

   

·         Kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet