PE_Logo_F&C_Light_Grey

Karriererådgivning

Karriere-rådgivning

sage-friedman-HS5CLnQbCOc-unsplash

I et karriererådgivningsforløb hos mig vil du opnå klarhed om dine styrker og udviklingsområder, og du vil blive klar over, hvilken vej du vil gå i din karriere.

Hvad er en meningsfuld karriere for dig?

Ofte i livet kan vi komme i tvivl om, hvilken vej vi skal gå. Der er mange muligheder, og det er kun os selv, der kan mærke, hvad der føles rigtigt. Det vil jeg gerne hjælpe dig til at finde ind til.

 

Få klarhed om dine styrker og udviklingsområder

Du bliver bevidst om, hvad der motiverer dig i dit arbejdsliv, og hvordan du kan opnå glæde og overskud ved at forstå og bruge dine evner på den rigtige måde. Jeg har en ærlig tilgang til mine klienter, og jeg udfordrer altid på en empatisk måde, der er opbyggende og motiverende – aldrig det modsatte. 

 

Med karriererådgivning er målet at:

-       kortlægge din karriereprofil

-       afdække dine styrker, udviklingsområder og ønskescenarier

-       håndtere relationer – medarbejdere, kolleger, ledelse, kunder

-       skabe bevidsthed om din unikke profil som professionel

-       øge indsigt i din personlighed og professionelle rolle

-       realisere din karriere-handlingsplan

 

Min tilgang

I min rådgivning trækker jeg på min erfaring som leder i større virksomheder, hvor jeg har arbejdet med talentudvikling og karriererådgivning. Jeg har stor indsigt i, hvilke personlige og faglige kompetencer der bliver lagt vægt på ift. rekruttering.

 

Sådan foregår et karriereforløb hos mig

Samtalerne foregår enten hos mig på mit kontor i Lyngby, eller via Skype/Zoom eller telefon. Som udgangspunkt varer en session 60 minutter, og du vil ofte få øvelser og opgaver med hjem mellem sessionerne.

Derfor tilbyder jeg en uforpligtende dialog, hvor du får et indblik i, hvordan jeg arbejder, og hvilke muligheder jeg ser for dig. Herfra vurderer vi begge, om vi skal starte et coachingforløb.

 
daoudi-aissa-absT1BNRDAI-unsplash (1)

Styrk din karriere